Lisette

Ik ben Lisette Soyer, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Ik ben werkzaam als zelfstandige in de kraamzorg en gespecialiseerd in natuurlijke kraamzorg. Ik werk in de regio Nijmegen.

Aandachtige zorg met natuurlijke middelen
Mijn kraamzorg bestaat uit aandachtige zorg met natuurlijke middelen. Voor jou, je kindje en de rest van het gezin. Want het toepassen en gebruik van natuurlijke middelen brengt rust en evenwicht in het hele gezin. Daarom pas ik dit graag holistisch toe: in de verzorging van moeder en kind, het huishouden, en het eten en drinken.

Hoe natuurlijk is natuurlijk?
Dat bepaal jij natuurlijk zelf. Want ieder mens, iedere baby en ieder gezin is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften. Ik inspireer je graag met allerlei mogelijkheden en natuurlijke alternatieven. Uiteenlopend van simpelweg lekker en gezond eten, tot nazorg bij een lotusbevalling. Jij bepaalt zélf hoe ver jouw interesse reikt en waarin ik je kan begeleiden.

Een heerlijke kraamtijd voor jou en je gezin
Omdat er alle ruimte is om invulling te geven aan jouw persoonlijke wensen kun je nog meer genieten van deze bijzondere periode in jullie leven.

Kennismaken?
Misschien heb je vooraf al specifieke wensen of ideeën. Of je stapt er juist open in. Dat bespreken we allemaal tijdens de kennismaking. Ik kom bij jou op bezoek om kennis te maken en je wensen door te nemen. Dit geef ons tevens de kans om te voelen of er een klik is, want dat is natuurlijk ook belangrijk. Neem dus gerust contact  op met mij.